Connect with us

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Με 23 ποδοσφαιριστές στο Αγρίνιο ο ΟΦΗ

Την προετοιμασία του για την αναμέτρηση με τον Παναιτωλικό ολοκλήρωσε ο ΟΦΗ, με τον Χρήστο Κόντη να ανακοινώνει την αποστολή που θα ταξιδέψει στο Αγρίνιο.

Ακολουθήστε μας στο Google

Δείτε περισσότερα άρθρα μας στα αποτελέσματα αναζήτησης

Add TitormosNet.gr on Google ↗

Ο Χρήστος Κόντης συμπεριέλαβε 23 ποδοσφαιριστές στην αποστολή, έχοντας στη διάθεσή του τις περισσότερες βασικές επιλογές του.

Εκτός αποστολής έμειναν οι τραυματίες Χριστογεώργος, που συνεχίζει θεραπεία, Ισέκα, ο οποίος ακολουθεί ατομικό πρόγραμμα, και Χνάρης. Παράλληλα, δεν συμπεριλήφθηκαν οι Μαρινάκης, Καινουργιάκης, Λαγουδάκης και Κουτσουπιάς.

Αναλυτικά η αποστολή του ΟΦΗ: Λίλο, Κατσίκας, Καλαφάτης, Κρίζμανιτς, Σιέλης, Κωστούλας, Πούγγουρας, Νικολάου, Ντίκμαν, Αθανασίου, Αποστολάκης, Γκονθάλεθ, Καραχάλιος, Μπουχαλάκης, Ανδρούτσος, Κανελλόπουλος, Φούντας, Ρομάνο, Νους, Κανταλαπιέδρα, Χατζηγιοβάνης, Θεοδοσουλάκης και Κόντρο.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

ΠΡΟΣΘΕΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ