
Ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του Παναιτωλικού για το παιχνίδι με την Λαμία (12/4-17:00 μ.μ.), με τους Αγρινιώτες να έχουν αρκετές απουσίες να διαχειριστούν.
Συγκεκριμένα, απουσιάζουν οι τραυματίες Μαϊντέβατς, Πέρες, Λομόνακο.
Σε αυτούς προστίθενται και οι Ρόα, Ντίαζ, που αντιμετωπίζουν ενοχλήσεις και δεν μετείχαν στις προπονήσεις των τελευταίων ημερών.
Στην αποστολή του αυριανού αγώνα με τη Λαμία συμμετέχουν οι ποδοσφαιριστές:
Αγαπάκης, Αποστολόπουλος, Μπακάκης, Μπελεβώνης, Μπουζούκης, Τσάβες, Χότζα, Κακιώνης, Κοντούρης, Λαχούντ, Λιάβας, Λουίς, Μαυρίας, Μλάντεν, Νικολάου, Παντελάκης, Παρδαλός, Σιέλης, Στάγιτς, Τεττέη.


Τι γίνεται ρε παιδια.πολεμος γίνεται στις προπονήσεις; η μερικοί άρχισαν ήδη διακοπές και δεν θέλουν να ζοριστουν.ολοι η μεσοεπιθετική γραμμή τραυματίες και δεν έχει γινει σε επίσημο αγωνα.περιεργα πράγματα συμβαίνουν σε αυτή την ομάδα και αρχίζω να φοβάμαι το ματσάκι με τη Λαμία.
Ισοπαλία θα είναι θαύμα. Οτι επιθετικό ταλέντο έχουμε είναι εκτός, λες και όταν ήταν εντός τους επέλεγε ο κοουτσ θα μου πεις .Άλλη κουβέντα αυτη . Ο τετει θα παλεύει μόνος του πάλι
Η μεγαλητερη απουσια εδω και καιρο ειναι ο προπονητης