Ο Παναιτωλικός ολοκλήρωσε την προετοιμασία του για το αυριανό παιχνίδι με την Κηφισιά στη Λεωφόρο και ταξιδεύει με 24 ποδοσφαιριστές για Αθήνα.
Δείτε περισσότερα άρθρα μας στα αποτελέσματα αναζήτησης
Add TitormosNet.gr on Google ↗Στη διάθεση του Αναστασίου είναι οι Μπάσι και Σμυρλής ενώ και ο Τζενεπό, που ταλαιπωρήθηκε από μικροτραυματισμό το προηγούμενο διάστημα, είναι διαθέσιμος.
Απόντας ο Νόβιτσα Εράκοβιτς που δεν κατάφερε να ξεπεράσει ενοχλήσεις που αντιμετωπίζει (έκανε ατομικό) και παραμένει στο Αγρίνιο.
Εκτός και ο Νικόλα Στάγιτς, που επίσης αντιμετωπίζει μικρό πρόβλημα τραυματισμού, που δεν εμπνέει ανησυχία. Τις προηγούμενες ημέρες έχασε ορισμένες προπονήσεις και κρίθηκε σκόπιμο να παραμείνει εκτός.
Δεδομένα εκτός ο Γιάννης Σατσιάς που συνεχίζει την αποθεραπεία του στην Κύπρο το τελευταίο διάστημα.
Αναλυτικά η αποστολή:
Άλεξιτς, Αποστολόπουλος, Μπάντζι, Μπάσι, Μπρέγκου, Τζενεπό, Εστεμπάν, Γαλιάτσος, Γκράναθ, Κόγιτς, Κουτσερένκο, Μανρίκε, Μαυρίας, Μεχία, Νακάμπα, Νικολάου, Όλσον, Οπόκου, Παρδαλός, Προδρομίτης, Σμυρλής, Σουμά, Θυμιάνης, Ξενόπουλος