Ο Κόστα Άλεξιτς σημείωσε το δέκατο του γκολ στο πρωτάθλημα της Super League και το κατάφερε στην 50ή του παρουσία στη διοργάνωση.
Ο Σέρβος επιθετικός είχε κάνει το ντεμπούτο του στο πρωτάθλημα με τα χρώματα του Πανσερραϊκού, με τον οποίο είχε αγωνιστεί σε 31 αναμετρήσεις και είχε σημειώσει επτά τέρματα τη σεζόν 2023-24.
Αυτή τη σεζόν αγωνίζεται με τον Παναιτωλικό και έχει τρία τέρματα σε 19 αναμετρήσεις στη Super League. Συνολικά με την ομάδα του Αγρινίου έχει 23 αναμετρήσεις, μαζί με αυτές για το Κύπελλο Ελλάδος.
Με τον Πανσερραϊκό αγωνίστηκε συνολικά σε 35 αναμετρήσεις σε όλες τις διοργανώσεις (9 τέρματα) και το ντεμπούτο του στο πρωτάθλημα είχε γίνει στις 20 Αυγούστου 2023, στην αναμέτρηση Ολυμπιακός – Πανσερραϊκός 2-0.
Έχει σκοράρει απέναντι σε οκτώ διαφορετικές ομάδες στο πρωτάθλημα, με τον Άρη και τη Λαμία να έχουν δεχθεί από δύο γκολ. Τέρμα έχει σημειώσει και απέναντι σε ASTERAS AKTOR, ΑΕΚ, ΠΑΣ Γιάννινα, ΑΕΛ, Ατρόμητο και ΟΦΗ.