
Ο τεχνικός διευθυντής της ΠΑΕ Παναιτωλικός, Μάκης Μπελεβώνης, στο περιθώριο της κλήρωσης της Super League για τη νέα σεζόν μίλησε στην κάμερα της COSMOTE.
Αναφέρθηκε στην σεζόν ορόσημο των 100 ετών του συλλόγου καθώς και στους στόχους της σεζόν που αναμένεται να ξεκινήσει.
Παράλληλα, μίλησε τόσο για τα έργα στο γήπεδο, ενώ τόνισε πως σύντομα θα γίνουν γνωστά και όσα ετοιμάζονται για την επέτειο της εκατονταετίας.
Πιο συγκεκριμένα, ανέφερε:
«100 χρόνια ιστορίας για τον Παναιτωλικό, 20ετία Φώτη Κωστούλα φέτος. 100 χρόνια όχι μόνο αθλητικής προσφοράς στον τόπο, στην Αιτωλοακαρνανία και όχι μόνο στο Αγρίνιο. 100 χρόνια κοινωνικής προσφοράς, σε χιλιάδες άπορα παιδιά, σε δύσκολα χρόνια, που πήραν απολυτήριο από τις Νυχτερινές Σχολές του Παναιτωλικού. Προσπαθούμε να συνεχίσουμε το Φιλεκπαιδευτικό έργο του συλλόγου. Αλλά κυρίως το αθλητικό κομμάτι, στο οποίο θέλουμε του χρόνου, με την ευκαιρία της συμπλήρωσης των 100 ετών, να είμαστε ακόμα πιο ανταγωνιστικοί από ότι πέρυσι. Να πετύχουμε μεγαλύτερο στόχο, είτε την είσοδο στην οκτάδα, είτε τον τελικό του Κυπέλλου», ανέφερε αρχικά.
Αναφορικά με τα έργα στο γήπεδο, σχολίασε:
«Το γήπεδο πολύ σύντομα θα είναι έτοιμο. Θα είναι το πιο όμορφο επαρχιακό γήπεδο και ελπίζουμε να το χαρεί ο φίλαθλος κόσμος της περιοχής».
Τέλος σε ότι αφορά τα 100 χρόνια του Παναιτωλικού, τόνισε:
«Είναι προγραμματισμένες αρκετές εκδηλώσεις και δράσεις, θα τις μάθετε εν ευθέτω χρόνω».
