fbpx
Connect with us

ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ

Μπουχαλάκης: «Σεβαστήκαμε πολύ τον Ατρόμητο στο πρώτο μέρος, είχαμε ποιότητα αλλά όχι σταθερότητα στη χρονιά»

Ο αρχηγός του Παναιτωλικού, Αντρέας Μπουχαλάκης μίλησε μετά τη νίκη του Παναιτωλικού στο Περιστέρι στην κάμερα της Novasports.

Ακολουθήστε μας στο Google

Δείτε περισσότερα άρθρα μας στα αποτελέσματα αναζήτησης

Add TitormosNet.gr on Google ↗

«Γενικά τα τελευταία τρία-τέσσερα ματς μας είχε καταβάλλει μία ας το πούμε κούραση, σωματική και ψυχική. Δεν βοήθησαν τα συνεχόμενα κακά αποτελέσματα. Μας δυσκόλεψε ψυχολογικά. Στο πρώτο ημίχρονο συνεχίστηκε. Στο δεύτερο δείξαμε τι ομάδα είμαστε. Το κάναμε και σε μεγάλο μέρος του πρωταθλήματος. Δεν είχαμε τη σταθερότητα που έπρεπε. Κάναμε απόψε μία πολύ σημαντική νίκη. Έρχονται σημαντικά ματς σε μικρό διάστημα. Το κεφάλι χαμηλά. Έχουμε σημαντικό ματς στην έδρα μας. Να είμαστε συγκεντρωμένοι και ήρεμοι για να κάνουμε νίκη».

Για το ότι ο Παναιτωλικός είχε το υλικό για να αποφύγει τους μπελάδες:

«100%. Όχι μόνο να μπλέξουμε σε περιπέτειες. Είχαμε την ποιότητα και τους παίκτες για κάτι καλύτερο. Δεν είχαμε την σταθερότητα. Αυτό είναι “αν”. Βρισκόμαστε στην πραγματικότητα. Να τελειώσουμε το θέμα παραμονή το δυνατόν γρηγορότερα».

Όσο για το τι άλλαξε και ο Παναιτωλικός πήρε το ματς ανέφερε:

«Σεβαστήκαμε πολύ τον Ατρόμητο στο πρώτο μέρος. Μείναμε πίσω, δώσαμε χώρο και εύκολες επιλογές. Στην επανάληψη μπήκαμε επιθετικά, πρεσάραμε, απειλήσαμε».

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

ΠΡΟΣΘΕΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ