Η εμφάνιση του Χάρη Μαυρία απέναντι στον Αστέρα ήταν εξαιρετική, με τον αρχηγό του Παναιτωλικού να δίνει τα πάντα στο γήπεδο.
Δείτε περισσότερα άρθρα μας στα αποτελέσματα αναζήτησης
Add TitormosNet.gr on Google ↗Ο πολύπειρος δεξιός οπισθοφύλακας πραγματοποίησε ένα τρομερό ματς, τόσο ανασταλτικά όσο και επιθετικά, ξεδιπλώνοντας όλα τα ηγετικά χαρακτηριστικά του.
Είχε οκτώ κερδισμένες μονομαχίες, γκολ και σημαντική συμμετοχή στο 3-1 που σκόραρε ο Άλεξιτς ενώ το «ξέσπασμά» του στο τέρμα που σημείωσε έκανε τις εξέδρες να πάρουν «φωτιά».
Ο Τίτορμος έχει ανάγκη από ηγετικές προσωπικότητες που γνωρίζουν καλά και το πού παίζουν αλλά και το αίσθημα του κόσμου. Και ο Χάρης τα παραπάνω χαρακτηριστικά τα έχει.
Σκοράροντας για το 2-0, αφού πρωτίστως έχει συνεργαστεί εξαίσια με Εστέμπαν-Σατσιά, ο αρχηγός του Παναιτωλικού πέρασε μπροστά από τον πάγκο του Αστέρα και έσπευσε να αφιερώσει το τέρμα του σε αγαπημένα πρόσωπα στις εξέδρες. Τσαμπουκάς.
Πανέμορφο 1-2, τρομερή η εκτέλεσή του, σημαδεύοντας στο «Γ» του Παπαδόπουλου.
Σημαντική συνεισφορά είχε βέβαια και στο 3-1, έχοντας «ταλαιπωρήσει» την άμυνα των Αρκάδων, πριν τελικώς ο Άλεξιτς σκοράρει.
Μπράβο ρε παικταρά και αρχηγέ Χάρη Μαυρία! Έκλεισε τα στόματα όσων τον κακολογούσαν και έλεγαν πως η ομάδα δεν μπορεί να βασιστεί επάνω του.