fbpx
Connect with us

ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ

Ο Ελίας Όλσον ψηλά στη λίστα του Παναιτωλικού

Την περίπτωση του κεντρικού αμυντικού Ελίας Όλσον βολιδοσκοπεί ο Παναιτωλικός για την ενίσχυση στο κέντρο της άμυνας.

Ακολουθήστε μας στο Google

Δείτε περισσότερα άρθρα μας στα αποτελέσματα αναζήτησης

Add TitormosNet.gr on Google ↗

Το όνομα του 23χρονου Σουηδού Ελίας Όλσον βρίσκεται στη λίστα του Παναιτωλικού, με τους Αγρινιώτες να εξετάζουν τις επιλογές τους για τα μετόπισθεν.

Πρόκειται για αριστεροπόδαρο ποδοσφαιριστή, ύψους 1,92 μ., ο οποίος και ανήκε στη Λέγκια Γκντασκ.

Ο Σουηδός, όπως έγινε γνωστό, έλυσε σήμερα κοινή συναινέσει το συμβόλαιό του με την πολωνική ομάδα, στην οποία είχε υπογράψει μέχρι το 2027.

Έχοντας υποβιβαστεί στην δεύτερη κατηγορία, η Λέγκια εξήγησε στην ανακοίνωσή της ότι προχώρησε η λύση της συνεργασίας λόγω περιορισμών στο μπάτζετ της.

Εξέλιξη που πιθανώς να σηματοδοτεί εξελίξεις σε ότι αφορά τον Παναιτωλικό, που «τρέχει» επαφές με την πλευρά του ποδοσφαιριστή, σύμφωνα με πληροφορίες του TitormosNet.gr. Δεν αποκλείεται μέσα στις επόμενες ώρες να υπάρξουν νεώτερα.

Στην καριέρα του ο Όλσον μετράει 129 συμμετοχές με 4 γκολ και 2 ασίστ. Έχει αγωνιστεί μεταξύ άλλων σε Κάλμαρ, ΙΦΚ Μάλμε, Χρόνινχεν, Νέστβεντ, Λέγκια Γκντασκ και Βιέτζιστα Κρακοβίας ενώ υπήρξε διεθνής με τις μικρές Εθνικές της Σουηδίας.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

ΠΡΟΣΘΕΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ