
Ενώ στον ΠΑΣ Γιάννινα υπάρχει μεγάλη φημολογία αναφορικά με την πιθανή αλλαγή ιδιοκτησίας στην ΠΑΕ, είναι πλέον οριστικό ότι δεν λαμβάνει αδειοδότηση για τη νέα σεζόν.
Τα ban από την FIFA έφτασαν τα τέσσερα στις 17 Απριλίου. Ο φάκελος αδειοδότησης είναι ελλιπέστατος και η ομάδα δεν θα έχει άδεια, ακόμα κι αν διευθετήσει τις οφειλές προς τους Νάγκι, Μπιλμπάο, Ριένστρα και Ντεμίρ.
Η προθεσμία κατάθεσης φακέλου ήταν έως τις 31 Μαρτίου. Δόθηκε στις ομάδες μια δεκαπενθήμερη παράταση που πλέον έχει παρέλθει. Σε κάθε περίπτωση θεωρείται δεδομένο ότι ο ΠΑΣ Γιάννινα θα πορευτεί με περιορισμούς στις μεταγραφές την καλοκαιρινή περίοδο ενώ θα επιβληθεί πρόστιμο ύψους 10.000 έως 20.000 ευρώ.
Την ίδια στιγμή, «θολό» παραμένει το τοπίο στο διοικητικό μέλλον της ομάδας. Οι αδερφοί Χριστοβασίλη μιλούσαν το προηγούμενο διάστημα με κάποιους ενδιαφερόμενους, υπάρχει ένα deadline να προσέλθουν, έστω για υπογραφή προσυμφώνου, ως την Παρασκευή.
Διαφορετικά η ομάδα είναι αβέβαιο αν θα μπορέσει να συνεχίσει τη λειτουργία της στο επαγγελματικό ποδόσφαιρο.
