fbpx
Connect with us

ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ

Ουδεμία εμπλοκή δεύτερου προσώπου από τον Παναιτωλικό στην υπόθεση στοιχηματισμού

Τακτική «όποιον πάρει ο χάρος για να γλιτώσει ο Απόλλωνας» ακολουθείται από συγκεκριμένους κύκλους

Η ανακοίνωση της ΓΓΑ-ΕΠΑΘΛΑ αναφορικά με τον στοιχηματισμό στο ΟΦΗ-Παναιτωλικός έρχεται να βάλει τα πράγματα σε συγκεκριμένη βάση.

Σε μία ομολογουμένως πρωτόγνωρη κατάσταση έχει βρεθεί ο Παναιτωλικός τις τελευταίες ημέρες. Άνθρωπος στους «κόλπους» της φέρεται να στοιχημάτισε ευτελές ποσό στον να δεχθεί κίτρινη κάρτα παίκτης της ομάδας.

Αυτό είναι που ερευνάται μετά από επώνυμη καταγγελία που έγινε στην ΕΠΑΘΛΑ. Τελεία. Ερευνάται ο στοιχηματισμός του συγκεκριμένου προσώπου και μόνο για τη συγκεκριμένη κάρτα. Και από εκεί και πέρα οι όποιες πιθανές προεκτάσεις.

Τι ισχύει λοιπόν στην παρούσα φάση; Ακόμη και τώρα ο Παναιτωλικός δεν έχει κληθεί-ενημερωθεί αρμοδίως για το παραμικρό. Η γνωστοποίηση του περιστατικού προ διαστήματος έφερε στο περιθώριο το εμπλεκόμενο πρόσωπο. Ανεξάρτητα από το αν κριθεί αθώος ή ένοχος. Θέμα αρχής.

Όποιον πάρει ο «χάρος» για να γλιτώσει ο Απόλλωνας!

Προφανώς και αυτοί που έχουν συμφέρον, στο στρατόπεδο του Απόλλωνα, έδωσαν τον «τόνο» όπως ήθελαν. «Απομπή ενοχής» γράφτηκε. Ελεγχόμενη από τον… Παναιτωλικό ΕΠΟ που συγκαλύπτει την υπόθεση γράφτηκε.

Μάλιστα οι ίδιοι ενέπλεξαν και δεύτερο πρόσωπο από τον Παναιτωλικό, επιχειρώντας σαφώς να δημιουργήσουν εντυπώσεις και να επεκτείνουν την ατομική ευθύνη σε συλλογική για να πέσει το «κατηγορώ» στην ομάδα.

Εξ αρχής η υπόθεση αφορά ένα και μόνο πρόσωπο εντός Παναιτωλικού. Κανένας νεαρός φροντιστής περί των 20 ετών (γνωρίζουμε άπαντες τους φροντιστές της ομάδας και τις ηλικίες τους και ο αριθμός 20 προκαλεί γέλιο), κανένας φροντιστής γενικότερα δεν εμπλέκεται.

Είναι τουλάχιστον ΑΤΙΜΟ να σπηλώνονται υπολήψεις ανθρώπων από τακτικές «ρίξαμε γεμάτα για να πιάσουμε άδεια». Επιχειρείται να «διογκωθεί» με ψεύδη η υπόθεση προς όφελος του Απόλλωνα. Γιατί; Διότι για να τεθεί ενδεχόμενο υποβιβασμού πρέπει να στοιχειοθετηθεί προκαθορισμός αποτελέσματος και ευθύνη της ομάδας και όχι φυσικού προσώπου. Απλά κι απέριτα. Η γενίκευση, λοιπόν, δεν είναι τυχαία.

Στο παρασύνθημα: Εξετάζεται ευθύνη ανθρώπου που πιθανώς και να λειτούργησε απερίσκεπτα. Θα μαθευτεί σύντομα. Πιθανώς να κληθεί από την αθλητική δικαιοσύνη να λογοδοτήσει. Πιθανώς μαζί του να κληθεί και η ΠΑΕ Παναιτωλικός να δώσει εξηγήσεις στο μερίδιο που της αναλογεί. Μία ομάδα η οποία διαχρονικά απέχει από τέτοιου είδους παρασκήνια έχει πολλάκις αποδείξει ότι δεν έχει να φοβηθεί ως οργανισμός. Το ίδιο ισχύει και τώρα.

Αν υπάρχει άνθρωπος που παρανόμησε να τιμωρηθεί. Και ο Παναιτωλικός αν και εφόσον απαιτηθεί είναι στη διάθεση των αρχών.

Όπως ήταν πάντα, για το οτιδήποτε, 17 χρόνια τώρα, που το όνομά του ουδέποτε ενεπλάκη σε τέτοιες υποθέσεις.

5 Comments

5 Comments

 1. Ο/Η Κωστας λέει:

  Ε ενταξει τι να κανουμε τωρα να που ηρθε η ωρα να εμπλακει

 2. Ο/Η 321 λέει:

  Κώστα ο Παναιτωλικός φταίει που του άλλου του έλειπαν 6 χιλιάρικα και πήγε και έπαιξε στοίχημα; Τόσο μυαλό είχε

 3. Ο/Η Giallo blue λέει:

  Είπε ο Κώστας ο ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΑΡΑΣ

 4. Ο/Η Aramis λέει:

  Αναμένω από το site σας ονόμα και φωτογραφίες του λεγόμενου παράγοντα που τόλμησε να θέσει την ομάδα σε κίνδυνο και να υπονομευσει τις προσπαθείες τόσων ετών. Όχι πως δεν το γνωρίζει όλη η Ελλάδα αλλά γιατί πρέπει να επωμιστει και το βάρος των πράξεων του. Ακόμη και η ΠΑΕ θα πρέπει να αναζητήσει τις ευθύνες αυτές

 5. Ο/Η ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ Ο ΑΙΤΩΛΟΣ λέει:

  Αλλού τους τρώει κι αλλού ψάχνονται. Που ξανακούστηκε χειραγώγηση αγώνα για μερικές εκατοντάδες ευρώ. Και αν υπήρχε δόλος θα κατέθετε το δελτίο ο ίδιος; ‘Ελεος δηλαδή με τον πάσα πικραμένο. Κι αυτός που έκανε αυτή τη μ@@@@@α να πάει σπίτι του. Μέχρι τώρα είχαμε το όνομα του ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΥ στην κορυφή, χωρίς διαπλοκές και στημένα. Καλύτερα να σου βγει το μάτι, παρά το όνομα. Αναμένουμε παρέμβαση του προέδρου να τραβήξει κανένα αυτί.

ΠΡΟΣΘΕΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ