fbpx
Connect with us

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

«Πέρασε» η θέση της Super League 1 για απευθείας υποβιβασμό μόνο μίας ομάδας

Από την Επιτροπή Επαγγελματικού Ποδοσφαίρου – Την τελική απόφαση θα πάρει η Εκτελεστική Επιτροπή της ΕΠΟ την ερχόμενη Πέμπτη

«Πέρασε» η θέση της Super League 1 για απευθείας υποβιβασμό μόνο μίας ομάδας στη δεύτερη τη τάξει κατηγορία από την Επιτροπή Επαγγελματικού Ποδοσφαίρου.

Ακολουθήστε μας στο Google

Δείτε περισσότερα άρθρα μας στα αποτελέσματα αναζήτησης

Add TitormosNet.gr on Google ↗

Συνεδρίασε η Επιτροπή Επαγγελματικού Ποδοσφαίρου της ΕΠΟ με θέμα την έγκριση της προκήρυξης του πρωταθλήματος της Super League 1.

To σημείο στο οποίο υπήρξε σύγκρουση με την προκήρυξη της Super League 2 αφορούσε τον προβιβασμό – υποβιβασμό ομάδων και τέθηκε υπόψη της Επιτροπής Επαγγελματικού Ποδοσφαίρου ενώ την τελική απόφαση θα την πάρει η ΕΠΟ.

Στην προκήρυξη της Super League 1 προβλέπεται ότι θα υποβιβαστεί απευθείας στην Super League 2 η τελευταία ομάδα της βαθμολογίας, ενώ η προτελευταία θα κληθεί να δώσει μπαράζ με τη δεύτερη της βαθμολογίας της SL2.

Από την πλευρά της η Super League 2, θέλει να ανέβουν απευθείας στη Super League 1 οι δύο πρώτες ομάδες, άρα να υποβιβαστούν αντίστοιχα απευθείας οι δύο τελευταίες της Super League 1.

Eπί των δύο προτάσεων έγινε ψηφοφορία στην οποία υπερψηφίστηκε η προκήρυξη της SL1. Mειοψήφισε ο πρόεδρος της SL2, Λ. Λεουτσάκος, ενώ ο Λ. Θωμαϊδης ψήφισε «λευκό».

Την τελική απόφαση θα πάρει η Εκτελεστική Επιτροπή της ΕΠΟ την ερχόμενη Πέμπτη.

Πηγή: SDNA

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

ΠΡΟΣΘΕΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ