fbpx
Connect with us

ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ

Προανήγγειλε αποχώρηση από τον Παναιτωλικό «πολύ σύντομα» ο Φώτης Κωστούλας

Ο Φώτης Κωστούλας μίλησε στην εκπομπή “Πρώτη σελίδα” της ΕΡΑ ΣΠΟΡ και στον Δημήτρη Μαλισιώβα, για την κατάθεσή του στην Επιτροπή Δεοντολογίας, για την απονομή δικαιοσύνης, την ΕΠΟ, την πολυιδιοκτησία και όσους λένε ότι ανήκει στο μπλοκ του ΠΑΟΚ, ενώ προανήγγειλε την αποχώρησή του σύντομα:

Για τις επενδύσεις στην Ακαδημία και τα αποτελέσματα που έφεραν:

Ο Δέλλας προώθησε τους νέους παίκτες είναι πολύ ευχάριστο. Δεν είναι θέμα του Πορτογάλου που δεν ακολουθήσαμε τον ίδιο δρόμο εφέτος. Δεν μας βοήθησαν καθόλου τα αποτελέσματα. Έχουμε πολλά παιδιά. Κάποια τα δώσαμε σε άλλες ομάδες και παίζουν σε άλλες κατηγορίες. Αν δεν ήμασταν χαμηλά στη βαθμολογία θα μπορούσαμε να τους δώσουμε περισσότερες ευκαιρίες. Κάνουμε ήδη κινήσεις για την επόμενη χρονιά ελπίζοντας ότι θα καταφέρουμε κάτι καλύτερο. Έχουμε παιδιά που έγιναν ή θα γίνουν επαγγελματίες. Όπως τον Κωνσταντόπουλο, τον γιο του παλιού μας ποδοσφαιριστή, που πιστεύουμε ότι θα κάνει πολύ καλή παρουσία και άλλα παιδιά που θα πάρουν τις ευκαιρίες τους στη συνέχεια.

Για την κατάθεσή του στην Επιτροπή Δεοντολογίας:

Η μαρτυρία μου ήταν ολιγόλεπτη και δεν είχα πολλά να πω. Όταν με κάλεσαν για μάρτυρα προσπάθησα να καταλάβω για ποιο θέμα με κάλεσαν. Αυτό που ξέρω είναι ότι όταν με κάλεσε ο ανακριτής κ. Κορέας πριν έξι χρόνια ήταν ο αγώνας Λεβαδειακός – Παναιτωλικός και ένας διαιτητής (σε εισαγωγικά αυτό) που λέγεται Κάμπαξης. Αλλά τώρα γενικεύτηκε η κουβέντα στις ερωτήσεις της προέδρου για τους υπόλοιπους παράγοντες και λοιπά. Δεν έχω να πω πολλά να πω, δεν έχω στοιχεία. Γιατί θεωρίες και κουβέντες που κάνει ο καθένας, ο πρόεδρος της Επιτροπής μπορεί να τα διαβάσει στον Τύπο.

Οπότε εγώ αυτό που ξέρω και ανέφερα ήταν ότι είδα ένα παιχνίδι που ήταν σίγουρα στημένο και – όπως είχα πει και τότε στον ανακριτή- ότι είχε μισθοφορική υπηρεσία ο Κάμπαξης και ήθελε να είναι οπωσδήποτε το αποτέλεσμα αυτό που τελικά ήρθε. Ήταν 9 Μαρτίου 2014, την ημερομηνία ίδρυσης της ομάδας. Ήταν γενέθλιο δώρο!

(Δημοσιογράφος): Ο κ. Κάμπαξης ήταν τότε από τους διαιτητές που ήταν στους πίνακες από τη διοίκηση Σαρρή, που εμπλέκεται όλη η διαδικασία σύμφωνα με τον «υπερκοριό».

(Κωστούλας): Εγώ θα το πω ξεκάθαρα: Όλο στο σκυλολόι. Όλοι αυτοί που σέρνονται στα δικαστήρια τώρα.

Τι πιστεύει για την άποψη ότι «δεν έχει γίνει τίποτα» που υποστηρίζουν όσοι κατηγορούνται. Έχει γίνει; Δεν υπάρχουν τα στοιχεία; Τι συμβαίνει;

Το «δεν έχουν γίνει αλλοιώσεις αποτελεσμάτων» θα μπορούσε να το υποστηρίξει μόνο κάποιος που συμμετέχει σ’ αυτό το παιχνίδι ή είναι τρελός και παλαβός. Τι άλλο να πω;

Για όσα είπαν Μελισσανίδης – Αλαφούζος στην Επιτροπή:

Και τα μισά να ήταν αλήθεια απ’ όσα διαβάζουμε τόσα χρόνια, καλά έκαναν και τα είπαν και έχουν δίκιο.

Αν μπορεί να λειτουργήσει στην Ελλάδα η Δικαιοσύνη ανεξάρτητα:

Έχουμε καταφέρει εδώ στην Ελλάδα, ότι παράνομο, ότι έκνομο γίνεται, να μην τιμωρείτε ποτέ. Έχει επικρατήσει το «έλα μωρέ, εδώ είναι Ελλάδα» και το πιστεύουν όλοι, νομίζω το πιστεύουν και οι δικαστές. Έχω πλήρη κατανόηση όταν γελάει ο κόσμος του Ολυμπιακού. Δεν είναι κάτι διαφορετικό απ’ ότι πιστεύουν όλοι οι υπόλοιποι φίλαθλοι. Κι εγώ το ίδιο πιστεύω. Το ίδιο θα πίστευα κι αν κατηγορούνταν οποιαδήποτε από τις άλλες μεγάλες ομάδες. Αν κατηγορούνταν ο Παναιτωλικός δεν θα ήταν το ίδιο. Θα τιμωρούνταν. Αν ήταν άλλη μικρή ομάδα θα τιμωρούνταν.

Για την επιρροή που θέλουν να ασκήσουν όλοι στην ΕΠΟ:

Η ΕΠΟ έχει μεγάλη εξουσία στο Ελληνικό ποδόσφαιρο. Όποιος έχει τη δύναμη μέσα στην ΕΠΟ, έχει και την εξουσία. Ποιος θα τιμωρήσει την τότε ΕΠΟ ή τη μελλοντική που θα κάνει τα ίδια; Ούτε υπάρχει και η αντίστοιχη εμπιστοσύνη στη Δικαιοσύνη. Ακόμα και να ‘θελε κάποιος να καταγγείλει κάτι, σου λέει ότι εγώ θα μπλέξω και ο μεγάλος θα ξεμπλέξει. Δυστυχώς αυτή είναι η Ελλάδα και το ποδόσφαιρο το Ελληνικό. Δεν έχουμε δει κάποια κυβέρνηση να βάζει το μαχαίρι στο κόκκαλο. Δεν ξέρουν; Δεν βλέπουν; Δεν βλέπει ο κάθε υπουργός Αθλητισμού ή Δικαιοσύνης; Τι λέτε: Θέλουν και δεν μπορούν ή μπορούν αλλά δεν θέλουν;

Για το τι θα αποκάλυπτε αν ο υπερκοριός αν δούλευε για όλη τη σεζόν;

Εσείς πιστεύετε ότι σταμάτησαν να γίνονται πράγματα που είναι παράτυπα ή παράνομα, τώρα που ξέρει όλος ο κόσμος ότι υπάρχουν κοριοί;

Για το αν είναι στο μπλοκ του ΠΑΟΚ:

Δεν είμαι σε κανένα μπλοκ. Το έχω πει εκατό φορές και θα το πω άλλες εκατό αν χρειαστεί. Κάποιος πρέπει να πει ότι όλοι είμαστε το ίδιο. Είναι το γνωστό, «έλα μωρέ, όλοι ίδιοι είναι». Το είπα σε κάποιον σε μια συνεδρίαση του Δ.Σ. Για να είμαι με κάποιον πρέπει να έχω κάποια ανάγκη. Συνήθως αυτές οι ανάγκες είναι οικονομικές. Ξέρουν τα οικονομικά μου; Δεν έχω ανάγκη. Δεν με νοιάζει αν θα δώσω ένα ή δύο εκατομμύρια. Άρα, για ποιον λόγο να το κάνω; Για ποιον λόγο να σκύψω;

Από που βγάζουν το συμπέρασμα ότι είμαστε με τον ΠΑΟΚ. Επειδή αγόρασε από εμάς δύο παίκτες; Τον Ουάρντα και τον Μιχάι. Ωραία, και ο Ολυμπιακός έχει αγοράσει τον Μαρτίνες. Και η ΑΕΚ έχει αγοράσει τον Μπακάκη. Και ο Παναθηναϊκός έχει αγοράσει τον Βιγιαφάνιες.

Λοιπόν, είμαι με όλους ή είμαι με τον ΠΑΟΚ επειδή έχει αγοράσει δύο; Αυτά είναι γελοία πράγματα.

Για την πολυϊδιοκτησία και την τιμωρία του ΠΑΟΚ από τρεις επιτροπές:

Αν έχουν κάνει κάτι ο ΠΑΟΚ και η Ξάνθη να τιμωρηθούν. Αν όμως αυτό αποδειχτεί φούσκα, έγινε ένα ακόμα κακό στο ποδόσφαιρο.

Για το πόσα χρόνια θα μείνει στον Παναιτωλικό:

Πολύ σύντομα θα αποχωρήσω, δεν πάει άλλο.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

ΠΡΟΣΘΕΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ