
Πρόταση για αύξηση των ομάδων που θα συμμετάσχουν στη Super League από τη μεθεπόμενη αγωνιστική περίοδο (2026-27) κατατέθηκε από την Κηφισιά.
Η πρόταση αναμένεται να συζητηθεί στο Διοικητικό Συμβούλιο, το οποίο έχει προγραμματιστεί για σήμερα (25/6, 14:30) μέσω τηλεδιάσκεψης.
Βάση αυτής η Κηφισιά ζητά να εξεταστεί το ενδεχόμενο συμμετοχής 16 ομάδων στο πρωτάθλημα της μεθεπόμενης σεζόν αντί για 14 που ισχύει σήμερα. Μεταξύ άλλων προτείνεται να υποβιβαστεί μία ομάδα από την πρώτη κατηγορία και να ανέβουν τρεις από τη Super League 2, αυξάνοντας έτσι το συνολικό αριθμό των ομάδων.
Επισημαίνεται στην πρόταση ότι θα συνεισφέρει -μεταξύ άλλων- σε γεωγραφική και αγωνιστική διεύρυνση του πρωταθλήματος, καθώς και δημιουργία περισσότερων θέσεων εργασίας για Έλληνες ποδοσφαιριστές.

Άντε μακάρι