fbpx
Connect with us

ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ

Σενάρια των Σέρβων για Μανρίκε-Παρτίζαν, αλλά χωρίς «καπνό»

Εξαιρετική εκκίνηση έχει κάνει την τρέχουσα σεζόν ο αριστερός μπακ του Παναιτωλικού Κρίστιαν Μανρίκε, μετρώντας ήδη ένα γκολ και δύο ασίστ.

Ακολουθήστε μας στο Google

Δείτε περισσότερα άρθρα μας στα αποτελέσματα αναζήτησης

Add TitormosNet.gr on Google ↗

Ο Ισπανός με κουβανικές ρίζες μπακ σκόραρε στον αγώνα Κυπέλλου με την Καλαμάτα, ενώ «σέρβιρε» δις στον Γκράναθ, για τα γκολ στο πρωτάθλημα με Αστέρα και Καλαμάτα εκ νέου.

Δημοσιεύματα που έχουν δει το «φως» στη Σερβία τις τελευταίες ώρες συνδέουν τον ποδοσφαιριστή με την Παρτίζαν, η οποία και βρίσκεται σε αναζήτηση αριστερού οπισθοφύλακα.

Οι τελευταίες ημέρες των μεταγραφών είναι «πλούσιες» σε ονοματολογία, εντός κι εκτός συνόρων, άλλωστε.

Από μεριάς Παναιτωλικού, αυτό που προκύπτει βάσει του ρεπορτάζ είναι ότι δεν υπάρχει ουδεμία κρούση των Σέρβων για τον ποδοσφαιριστή (σ.σ. που έχει συμβόλαιο μέχρι το καλοκαίρι του 2027, οπότε ενδεχόμενη μεταγραφή προχωρά μόνο με αγορά), ενώ δεν φαίνεται να υπάρχει και πρόθεση να δοθεί ΟΚ για αποχώρηση κάποιου ποδοσφαιριστή από το υφιστάμενο ρόστερ.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

ΠΡΟΣΘΕΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ