fbpx
Connect with us

ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ

Στα 100 με Πετράκη στον πάγκο!

Με τον Γιάννη Πετράκη στον πάγκο του θα πορευτεί και τη νέα σεζόν, στην οποία συμπληρώνει έναν αιώνα ζωής, ο Παναιτωλικός.

Ήταν επιθυμία και των δύο, έγινε πράξη. Παναιτωλικός και Γιάννης Πετράκης συνεχίζουν την κοινή τους πορεία.

Ο 66χρονος τεχνικός έδωσε το «ΟΚ» στην διοίκηση της ομάδας για την συνέχιση της συνεργασίας τους, έχοντας κατορθώσει να διευθετήσει τα προσωπικά ζητήματα που τον απασχολούν.

«Είμαι πολύ χαρούμενος που παραμένω μέλος της οικογένειας του Παναιτωλικού. Αυτό τα λέει όλα», τόνισε μετά την συμφωνία του με τη διοίκηση.

Ο Κρητικός τεχνικός θα παραμείνει για ένα ακόμα χρόνο στο Αγρίνιο (πάγια η τακτική του είναι ως γνωστόν να υπογράφει μονοετή συμβόλαια). Ο προγραμματισμός της ομάδας μπαίνει σε πρώτο πλάνο τώρα. Εξάλλου, από το φινάλε του πρωταθλήματος ο Παναιτωλικός λειτουργεί με το πρίσμα-σκεπτικό ότι ο Πετράκης θα παρέμεινε.

Ο έμπειρος προπονητής ανέλαβε τον Οκτώβριο του 2023. Στον πάγκο του Παναιτωλικού έχει καταγράψει 71 αγώνες. Ο Παναιτωλικός έχει επικρατήσει σε 26, οι 17 έληξαν ισόπαλοι ενώ έχει ηττηθεί σε 28.

Πλέον, του δίνεται η δυνατότητα να υπερβεί τους 100, στην σεζόν που η ομάδα θα γιορτάσει τα 100 χρόνια ζωής της. Παράλληλα, δεν αποκλείεται να τεθεί αντιμέτωπος με τον γιο του, Γιώργη Πετράκη, που ανέλαβε τα «ηνία» της ΑΕΛ.

21 Comments

21 Comments

  1. Ο/Η Kwstas λέει:

    Όλα καλά ρε παιδιά, αυτό όμως το 3-5-2 δεν το υποφέρω άλλο. Αντιποδοσφαιρο

  2. Ο/Η Χενιος λέει:

    πάλι με φθηνές λύσεις και μέτριους παίχτες θα τη βγάλουμε….αν τη βγάλουμε

  3. Ο/Η Konstantinos λέει:

    Μακάρι τα παθήματα να έγιναν μαθήματα και για τον πολύπειρο κατά τα άλλα και συμπαθέστατο κύριο Πετρακη που δείχνει να αγαπάει την ομάδα μας! Εύχομαι ακόμη καλύτερη σεζόν και μια θέση στα play off με όμορφο ποδόσφαιρο!

  4. Ο/Η κωνσταντινος 6 λέει:

    Μην περιμενετε τιποτα παραπανω πατριωτες τα ιδια με φετος αν οχι χειροτερα τι χες γιαννη τι ειχα παντα

  5. Ο/Η Γιάννης λέει:

    Τόν λαχουντ με ποια κριτήρια θα τόν κρατήσουν ας μου τό εξηγήσει κάποιος λογικός αλλά τεκμηριωμένα όμως…

  6. Ο/Η Θανος λέει:

    Σωστή επιλογή

  7. Ο/Η Saltadoros λέει:

    Πέστε και κανένα καλό ρε παιδιά όλα σας ενοχλουνε.α σιχτιρ στο φινάλε βλακες

  8. Ο/Η Γιάννης λέει:

    Φίλε τό ποδόσφαιρο πού παίχτηκε ήταν ποδόσφαιρο αλάνας εκτός από κάποιες αναλαμπές τά κολλυρια έρρεαν άφθονα και οι επισκέψεις σε οφθαλμίατρους αυξήθηκαν!! αυτή είναι ή μαύρη αλήθεια! εύχομαι τη νέα σαιζόν να πάει καλύτερα ή ομάδα και σέ συνδιασμό με τα εκατοχρονα.

  9. Ο/Η Billaros λέει:

    Η ομάδα είναι σε μέτριο επίπεδο επειδή γεμίσαμε με όλους εσάς του μίζερους που κάθεστε στους καναπέδες και γράφετε σχόλια
    Μηδέν πίστη

  10. Ο/Η Γιάννης λέει:

    Η διαφορά είναι ότι εμείς δεν παίζουμε ποδόσφαιρο!!!

  11. Ο/Η Γιάννης λέει:

    Και κάτι τελευταίο εγώ σύν χιλιάδες άλλοι τής γενιάς μου ακολουθούσαμε την ομάδα στα χωράφια τής γ και β Εθνικής αυτό πού είδαμε δεν μας πρεσβεύει σάν πόλη και σάν ομάδα αν για κάποιους είναι εντάξει τότε πάω πάσο! τό ποδόσφαιρο είναι από μόνο τού βρώμικο εμείς όμως δεν είμαστε έτσι αλλά θέλουμε να παράξουμε ποδόσφαιρο και ήθος όπως το κάνουμε χρόνια τώρα και για αυτό είμαι περήφανος αλλά ταυτόχρονα θέλω ο καί ή ομάδα νά παίρνει αυτό που δικαιούται την αναγνώριση και την συνέπεια αυτό με εκνευρίζει περισσότερο για αυτό σταματήστε να λέτε για περί καναπέ εφόσων δεν γνωρίζετε..

  12. Ο/Η Zamorano9 λέει:

    Ο Πετράκης μας κράτησε κατηγορία πριν καν ξεκινήσουν τα play out … Ο Πετράκης κατάφερε να μας ξανά κάνει να ονειρευτούμε… Δεν ξέρω αν έχετε καταλάβει ποια ομάδα υποστηρίζουμε και ποια είναι η οικονομική της δύναμη γιατί από κάποια σχόλια καταλαβαίνω ότι κάποιοι νομίζουν ότι τους διοικεί ο Florentino Perez … !!! Γιάννη Πετράκη ξανά κάνε μας να ονειρευτούμε και κλείσε τα στόματα στα παπαγαλάκια που εμφανίζονται μόνο όταν κάτι δεν τους αρέσει!!! FORZA AGRINIARA !!!

  13. Ο/Η Θανος λέει:

    Να σαι γερός κόουτς
    Μέσα αυτήν καρδιά μου το εύχομαι, εκεί που έχεις βάλει και την ομάδα από την αρχή που είσαι εδω

  14. Ο/Η Gialloblue λέει:

    Η αλήθεια είναι μια καιτην γνωρίζει ΜΟΝΟ ο Γιάννης …
    Κόουτς κλείσε τα αυτιά σου στα κλαρίνα των πανηγυρτζιδων και προχώρησε όπως εσύ νομίζεις σου έχουμε απεριόριστη εμπιστοσύνη πιστεύοντας οτι θα μας οδηγήσεις μπροστά .
    Παναιτωλικός στα εύκολα ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΑΡΑ στα δύσκολα

  15. Ο/Η ΧΡΗΣΤΟΣ λέει:

    Μάστορας χωρίς ποιοτικά εργαλεία ίσον μπαλώματα καί προχειροδουλειά, άς βοηθήσει τόν άνθρωπο η διοίκηση μέ ξένους παίχτες καλύτερους τών φετινών απογοητεύσεων μέ λίγες εξαιρέσεις,επιτακτική ανάγκη γιά σκούπα κι ανανέωση ξένου δυναμικού.Από πετράκη θά ζητούσα καλύτερη δουλειά στόν τομέα φυσικής κατάστασης.

  16. Ο/Η Papametis λέει:

    Εύχομαι καλή αγων χρονιά καινα μη πούμε κάθε πέρσι και καλύτερα. Στο κάδρο είναι 3 ομάδες Κηφισιά, Σέρρες, Αγρίνιο (Κομπότης και Μπέος δεν πέφτουν).

  17. Ο/Η Konstantinos λέει:

    Zamorano πολύ εύστοχο σχόλιο, συμφωνώ σε όλα. Από τη πρώτη χρονιά που δεν ήταν καν δική του ομάδα και τη χρονιά που μόλις τελείωσε, με το μπατζετ που διαθέτει η ομάδα, ανταγωνιστικότατη ήταν στο μεγαλύτερο μέρος της σεζόν και ονειρευόμασταν για μήνες play off εκεί που κάθε χρόνο σωζόμασταν οριακά. Αφήστε τον άνθρωπο να δουλέψει, αγαπά την ομάδα, είναι εργατικός, τα αποδυτήρια υπό πλήρη έλεγχο, εκπνέει υγεία η ομάδα. Πιστεύω φέτος θα είναι ακόμη καλύτερη χρονιά και με ορισμένες εύστοχες μεταγραφικές κινήσεις θα είναι και πιο εύκολο για τον κοουτς να παίξει και καλύτερο ποδόσφαιρο σε συνδιασμο με αποτέλεσμα. Στον ΠΑΣ που έβγαλε Ευρώπη, έπαιζε μπαλαρα αλλά είχε άλλο ρόστερ. Δεν υποτιμώ τους παίκτες μας, αλλά δεν είναι επιπέδου Μπαρτσελονα όπως και να το κάνουμε.

  18. Ο/Η Bill λέει:

    Ο λαχουντ πρέπει να φύγει.προσφορα μηδέν.μεσοεπιθετικα η ομάδα πρέπει να κάνει υπέρβαση με ποιοτικούς παίκτες.

  19. Ο/Η νικολαος λέει:

    Απεριοριστη εμπιστοσυνη διαβαζω.Υπηρξαν παιχνιδια χωρις τελικη.Στο αγρινιο μαζικη αμυνα με τα μεγαθηρια καλιθεα,λειβαδεια κλπ,κατα τ αλλα μεγαλος προπονητης.Παρ ολα αυτα τριτη χρονια στην ομαδα θεωρω οτι θα ειμαστε δεκαδα.Πραγμα που εγω θεωρω μια χαρα.

  20. Ο/Η Άγνωστος λέει:

    Εσύ Νικόλα που λες καλή την 10αδα φύγε από εδώ γιατί λογικα είσαι η γαύρος η βαζελος η κτ τέτοιο και απλά υποστηρίζεις Παναιτωλικό επειδή είσαι από εδώ

  21. Ο/Η Δημήτρης Παναιτώλιο λέει:

    Συμφωνεί κάποιος η διαφωνεί μικρή σημασία έχει.ο Πετράκης είναι ο προπονητής της ομάδας μας και είμαστε μαζί του.
    Εύχομαι να πάνε τα πράγματα πολύ καλύτερα από τις 2 προηγούμενες χρονιές, απλά όλοι πρέπει να διδάχτηκαν από την φετινή χρονιά,και διοίκηση και προπονητής, αλλιώς θα είναι δύσκολα τά πράγματα.

ΠΡΟΣΘΕΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ