Ο τερματοφύλακας Βασίλης Ξενόπουλος της Κηφισιάς βολιδοσκοπείται από τον Παναιτωλικό, που αναζητά τον παρτενέρ του Γεβγένι Κουτσερένκο.
Δείτε περισσότερα άρθρα μας στα αποτελέσματα αναζήτησης
Add TitormosNet.gr on Google ↗Τον αντικαταστάτη του Ζίβκο Ζίβκοβιτς, που θα αποτελέσει παρελθόν, αναζητά ο Παναιτωλικός, με την περίπτωση του Βασίλη Ξενόπουλου να απασχολεί.
Ο 28χρονος κίπερ την σεζόν που τελείωσε αγωνίστηκε σε 12 αγώνες σε πρωτάθλημα και Κύπελλο με την Κηφισιά (με highlight την εμφάνιση που πραγματοποίησε απέναντι στην Αναγέννηση Καρδίτσας, όπου και απέκρουσε τρία πέναλτι).
Το συμβόλαιό του «εκπνέει» τέλη του μήνα και φαίνεται πως αναζητεί το επόμενο σταθμό της καριέρας του. Μάλιστα, με δεδομένο το παραπάνω, η ομάδα των Βορείων Προαστίων φέρεται να είναι κοντά σε συμφωνία με τον Αναγνωστόπουλο, που αγωνιζόταν στην ΑΕΛ.
Ο Ξενόπουλος αναδείχθηκε από τις υποδομές του Παναθηναϊκού, με τον οποίο έχει καταγράψει πέντε συμμετοχές. Άλλες 38 φορές αγωνίστηκε με τον Παναθηναϊκό Β’ ενώ με την εστία της Κηφισιάς υπερασπίστηκε 32 φορές σε Super League 1 και 2.