fbpx
Connect with us

ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ

Στο Περιστέρι πρέπει να γυρίσει τον διακόπτη

Έτσι όπως τα κατάφερε ο Παναιτωλικός είναι δεδομένο ότι το ματς στο Περιστέρι έχει εξελιχθεί σε παιχνίδι τεράστιας σημασίας.

Ακολουθήστε μας στο Google

Δείτε περισσότερα άρθρα μας στα αποτελέσματα αναζήτησης

Add TitormosNet.gr on Google ↗

Το σερί των τεσσάρων αγωνιστικών χωρίς νίκη έφερε τους Αγρινιώτες από την βαθμολογική άνεση στο +3 από τη ζώνη του υποβιβασμού. Απλά και απόλυτα, τα ψέματα τελείωσαν.

Είναι απολύτως λογικό με την εικόνα που έχει παρουσιάσει η ομάδα να υπάρχει απογοήτευση και εκνευρισμός στον κόσμο. Το μόνο που περιμένει είναι να δει αντίδραση και να γευτεί τη χαρά της νίκης. Μίας νίκης που θα διώξει το άγχος που η ίδια η ομάδα έβαλε πάνω από το κεφάλι της.

Το Σάββατο απέναντι στον Ατρόμητο ο Παναιτωλικός καλείται να παρουσιάσει στο γήπεδο την εικόνα που οι συνθήκες επιβάλλουν και να παλέψει για ένα και μόνο πράγμα: τους τρεις βαθμούς.

Με δεδομένο ότι ΑΕΛ-Αστέρας αγωνίζονται μεταξύ τους, είναι αυτονόητο ότι ο Τίτορμος θα πρέπει να τα δώσει όλα για να εκμεταλλευτεί τη συγκυρία. Την τύχη την κρατάει ακόμα στα χέρια του και το βασικό είναι τη δεδομένη στιγμή αυτό να συνεχίσει να κάνει.

Στις τελευταίες τρεις αγωνιστικές της διαδικασίας θα αντιμετωπίσει κατά σειρά ΑΕΛ (εντός), Πανσερραϊκό (εκτός) και Αστέρα (εντός).

Η δουλειά Αναστασίου και ποδοσφαιριστών είναι μπορέσουν να «γυρίσουν τον διακόπτη» και να πάρουν το αποτέλεσμα εκείνο που θα «αλλάξει το τσιπάκι» της ψυχολογίας. Όχι μόνο της δικής τους. Όλων.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

ΠΡΟΣΘΕΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ