fbpx
Connect with us

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Τα… μαζεύει ο Σούντγκρεν: «Παρερμηνεύτηκαν οι δηλώσεις μου περί στημένων»

Σε τοποθέτηση που προκαλεί ερωτηματικά προχώρησε ο Ντάνιελ Σούντγκρεν , αναφορικά με τις πρόσφατες δηλώσεις του περί στημένων αγώνων.

O Σκανδιναβός αμυντικός, ο οποίος είχε μιλήσει ξεκάθαρα σε συνέντευξή του για «στήσιμο» στις αναμετρήσεις του Βόλου με τον Πανσερραϊκό στα περσινά Play Outs της Super League, επί της ουσίας αναίρεσε όσα είχε πει.

Τόνισε ότι τα λόγια του παρερμηνεύτηκαν και ότι δεν έχει ο ίδιος καμία απόδειξη περί στημένων αγώνων.

Μάλιστα, στη νεότερη δήλωσή του, ο 34χρονος ποδοσφαιριστής ζητά συγγνώμη για την αναστάτωση που προκάλεσαν τα λεγόμενά του, επισημαίνοντας ότι τρέφει απόλυτο σεβασμό για τον Αχιλλέα Μπέο, τον πρώην προπονητή του, Κώστα Γεωργιάδη.

Αναλυτικά η τοποθέτηση του Σούντγκρεν:

«Μετά την προσοχή που δόθηκε γύρω από την πρόσφατη συνέντευξή μου, θα ήθελα να διευκρινίσω τα λόγια μου για να αποφύγω οποιαδήποτε παρεξήγηση, καθώς εκφράστηκα ανακριβώς και ενδέχεται να δημιούργησα λανθασμένες εντυπώσεις.

Κατά τη διάρκεια της θητείας μου στον Βόλο, ούτε εγώ ούτε κανένας από τους συμπαίκτες μου που ήταν παρόντες λάβαμε ποτέ καμία οδηγία πέρα ​​από το να δίνουμε τον καλύτερο εαυτό μας σε κάθε αγώνα. Προφανώς, αν είχα άμεση απόδειξη για στημένο αγώνα, θα την είχα αναφέρει.

Ο προπονητής Γεωργιάδης είναι καλός άνθρωπος και επαγγελματίας που με στήριξε κατά τη διάρκεια της παραμονής μου και οι μόνες οδηγίες που μου έδωσε ήταν πάντα για το καλό της ομάδας μας. Ζητώ συγγνώμη αν οι δηλώσεις μου δημιούργησαν λανθασμένα κάποια αρνητική αντίληψη.

Υπήρχαν γενικές φήμες μεταξύ των οπαδών για τα αποτελέσματα αγώνων στο ελληνικό ποδόσφαιρο και η αναφορά μου σε τέτοιες συζητήσεις δεν είχε σκοπό να κατηγορήσει προσωπικά τον πρόεδρο ή τον προπονητή για στημένο αγώνα.

Αν τα λόγια μου δημιούργησαν οποιαδήποτε σύγχυση ή δυσφορία στον πρόεδρο, τον προπονητή, τους συμπαίκτες μου ή τον σύλλογο, ζητώ ειλικρινά συγγνώμη.

Έχω απόλυτο σεβασμό για τον Πρόεδρο, το διοικητικό συμβούλιο, τον προπονητή και όλους όσους συνεργάστηκα, καθώς και τους οπαδούς του Βόλου, και ειλικρινά επιθυμώ να αφήσω αυτό το θέμα πίσω μου».
 

1 Comment

1 Comment

  1. Ο/Η Φίλαθλος λέει:

    Θιξανε την… ποδοσφαιρική νομιμότητα χμμμμ.

ΠΡΟΣΘΕΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ