fbpx
Connect with us

ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ

Τέλος στην πρώτη εβδομάδα προπονήσεων και ξανά δουλειά από Δευτέρα (φωτο)

Με απογευματινή προπόνηση στο Emileon ολοκληρώθηκε η πρώτη εβδομάδα εντός γηπέδου για τους ποδοσφαιριστές του Παναιτωλικού.

Κάθε αρχή είναι και δύσκολη, όπως λέει ο λαός, και οι παίκτες του Πετράκη μπήκαν στα «βαθιά» με διπλές, ως επί το πλείστον προπονήσεις.

Ο Χόρχε Αγκίρε, η τελευταία μεταγραφή των Αγρινιωτών, μετείχε σε μέρος του προγράμματος, ατομικό έκανε ο Κοντούρης. Στο Αγρίνιο έχει επιστρέψει και ο Λαχούντ, ενώ από Δευτέρα ενσωματώνεται και ο Σιέλης. Μαζί με τους επαγγελματίες συμμετέχουν και παιδιά από τις ομάδες Κ, που αξιολογούνται.

Η προπόνηση περιλάμβανε δίτερμα, με τον Πετράκη και τους συνεργάτες του εξ αρχής να ρίχνουν το βάρος τόσο στην φυσική κατάσταση όσο και στην τακτική.

Ο περσινός Παναιτωλικός που είχε ως σταθερά το 3-5-2 είναι πιθανό φέτος να παρουσιαστεί πολυμορφικός -σε ότι αφορά τον σχηματισμό του- στο γήπεδο.

Αύριο Κυριακή οι ποδοσφαιριστές έχουν ρεπό. Επιστρέφουν στις προπονήσεις την Δευτέρα, με μία εβδομάδα γεμάτη δουλειά. Στο φινάλε της -άλλωστε- θα μεταβούν στο Καρπενήσι για το βασικό στάδιο της προετοιμασίας.

Φωτογραφίες: Κωνσταντίνος Ρίγκος

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

ΠΡΟΣΘΕΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ