Ανακοίνωση εξέδωσε η Θύρα 6 στην οποία και εκφράζει αντίθεση σε δύο αποφάσεις της ΠΑΕ αναφορικά με τον προσεχή αγώνα με τον Άρη.
Οι οργανωμένοι κάνουν λόγο για εκδικητική στάση από μεριάς ΠΑΕ λόγω της κριτικής που ασκήθηκε στη διοίκηση.
Τονίζουν ειδικότερα ότι «με απόφαση του Φ. Κωστούλα, απαγορεύεται η παρουσία οπαδών του Άρη στο Αγρίνιο. Μια απόφαση αδικαιολόγητη κι αχαρακτήριστη, που δεν βασίζεται σε λόγους ασφαλείας, αλλά δείχνει να αποτελεί ξεκάθαρη εκδικητική στάση» ενώ παράλληλα αναφέρουν ότι «ανακοινώθηκε αύξηση στην τιμή των εισιτηρίων, από τα 14€ στα 20€, τη στιγμή που ο μεγαλομέτοχος βγήκε χθες ταυτόχρονα να ζητήσει τη στήριξη του κόσμου και την συσπείρωση».
«Η κριτική από τον κόσμο δεν είναι εχθρική πράξη – είναι δικαίωμα και πολλές φορές ανάγκη. Στην σημαντικότερη σεζόν της ιστορίας μας, στα 100 χρόνια του Παναιτωλικού και μετά την παταγώδη αποτυχία στους στόχους που εσείς θέσατε, εμείς θα είμαστε ξανά παρόντες. Όπως πάντα. Θα στηρίξουμε την ομάδα και θα την οδηγήσουμε στην παραμονή», καταλήγει η σχετική ανακοίνωση.
Αναλυτικά:
«Με την παρούσα ανακοίνωση θα θέλαμε να ενημερώσουμε τους πάντες για δύο αποφάσεις της ΠΑΕ Παναιτωλικός, που μας βρίσκουν κάθετα αντίθετους.
Πρώτον, με απόφαση του Φ. Κωστούλα, απαγορεύεται η παρουσία οπαδών του Άρη στο Αγρίνιο. Μια απόφαση αδικαιολόγητη κι αχαρακτήριστη, που δεν βασίζεται σε λόγους ασφαλείας, αλλά δείχνει να αποτελεί ξεκάθαρη εκδικητική στάση απέναντι στον κόσμο της ομάδας, λόγω της κριτικής που ασκήθηκε στην διοίκηση.
Δεύτερον, ανακοινώθηκε αύξηση στην τιμή των εισιτηρίων, από τα 14€ στα 20€, τη στιγμή που ο μεγαλομέτοχος βγήκε χθες ταυτόχρονα να ζητήσει τη στήριξη του κόσμου και την συσπείρωση. Δεν γίνεται να ζητάς τον κόσμο δίπλα σου και ταυτόχρονα να τον απομακρύνεις με τέτοιες αποφάσεις.
Η κριτική από τον κόσμο δεν είναι εχθρική πράξη – είναι δικαίωμα και πολλές φορές ανάγκη. Στην σημαντικότερη σεζόν της ιστορίας μας, στα 100 χρόνια του Παναιτωλικού και μετά την παταγώδη αποτυχία στους στόχους που εσείς θέσατε, εμείς θα είμαστε ξανά παρόντες. Όπως πάντα. Θα στηρίξουμε την ομάδα και θα την οδηγήσουμε στην παραμονή.
Το ξαναλέμε και δημοσίως, θέλουμε παίκτες που να ΤΙΜΟΥΝ τη φανέλα μέσα στο γήπεδο, που να ΠΑΛΕΥΟΥΝ μέχρι το τελευταίο λεπτό.
ΚΑΘΕ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΕΙΝΑΙ ΤΕΛΙΚΟΣ».
Δεν νομίζω ότι η διοίκηση του Παναιτωλικού έχει πρόβλημα με την κριτική όταν αυτή γίνεται σε κόσμια πλαίσια. Το να βρίζεις όμως συγκεκριμένα πρόσωπα δεν είναι κριτική.
Όλοι είμαστε δυσαρεστημένοι με την εικόνα της ομάδας. Και η θύρα 6, και οι υπόλοιποι φίλαθλοι, και οι παίχτες με το προπονητικό επιτελείο αλλά και τα μέλη της διοίκησης με τον μεγαλομέτοχο.
Ναι γίνανε λάθη όπως λάθη θα γίνονται πάντα. Γίνονται όμως και πράγματα προς την σωστή κατεύθυνση. Δεν είναι σωστό να τα ισοπεδώνουμε όλα όταν τα αποτελέσματα δεν είναι με το μέρος μας.
Αυτή η διοίκηση μας έφερε ως εδώ, αυτή η διοίκηση φρόντισε ώστε το γήπεδο να γίνει στολίδι και αυτή η διοίκηση συνεχίζει να ενισχύει την ομάδα έως και σήμερα.
Επίσης αυτή η διοίκηση είναι διατεθημένη να καθίσει στο ίδιο τραπέζι με όποιον ενδιαφέρεται να εμπλακεί και να πάει την ομάδα ένα βήμα πιο πάνω. Αλλα έχετε δει εσείς κανέναν;
Επομένως καλή η κριτική αλλά στα δύσκολα χρειάζεται και στήριξη αλλά πάνω από όλα σύμπνοια και συσπείρωση!
Αντε Παναιτωλικαρα!!!
Σωστός ο φίλος,flying,να προσθέσω και κάτι άλλο,βρίζοντας και απαξιώνοντας έναν ποδοσφαιριστή,δεν γνωρίζεται τι ζημιά του κάνεις,τουλάχιστον στον ψυχολογικό τομέα,με άμεση επιρροή και στον αγωνιστικό τομέα.
Τουλάχιστον όσο έχουν παίξει μπάλα έστω και ερασιτεχνικά το κατανοούν..
Αλλο η κριτικη για την ομαδα και αλλο να βριζεις επι 90 λεπτα τη διοικηση.
Θα την οδηγήσουμε στην παραμονή? Κούρασε πάρα πολύ αυτό 13 χρόνια τώρα. Τα ίδια Παντελάκη μου τα ίδια Παντελή μου.