Μετά τις τρεις προβολές στον κινηματογράφο «Άνεσις» του Αγρινίου και στο Χαϊδάρι, το ντοκιμαντέρ για τα 100 χρόνια του Παναιτωλικού θα προβληθεί και στον «Ελληνίς».
Δείτε περισσότερα άρθρα μας στα αποτελέσματα αναζήτησης
Add TitormosNet.gr on Google ↗Σε λίγες ημέρες ο θερινός κινηματογράφος της πόλης θα ανοίξει τις πύλες του για να υποδεχθεί το κοινό.
Το ντοκιμαντέρ θα προβληθεί στις αρχές Ιουνίου, σε ημερομηνία και ώρα που θα ανακοινωθεί σύντομα.
Το επιμελήθηκαν οι Αλέξανδρος Βραχωρίτης και Κωνσταντίνος Ρίγκος με την υποστήριξη της ΠΑΕ και του Ερασιτέχνη Παναιτωλικού. Πολύτιμη η συμβολή του Βασίλη Σωτηρόπουλου.
Στην αφήγηση ο καταξιωμένος Αγρινιώτης ηθοποιός Λεωνίδας Κακούρης.
Σε αυτό, μορφές που άφησαν ανεξίτηλο στίγμα προσφοράς στον Παναιτωλικό, «ξεδιπλώνουν» την ιστορία του. Μοναδικά ντοκουμέντα, διηγήσεις, μεγάλες στιγμές και αναμνήσεις από την πρώτη μέρα του συλλόγου μέχρι τα σύγχρονα χρόνια καταγράφονται.