fbpx
Connect with us

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Το προφίλ της Νίκης Βόλου: Υπολογίσιμος αντίπαλος με στόχο την άνοδο στην Super League

Αντίστροφη μέτρηση για το πρώτο ματς του Παναιτωλικού στην σεζόν. Αντίπαλος η ομάδα της Νίκης Βόλου, για την πρώτη φάση του Κυπέλλου.

Το παιχνίδι που διεξάγεται την Δευτέρα 18 Αυγούστου, στις 17:00, είναι νοκ άουτ. Σε ενδεχόμενο ισοπαλίας έπονται… πέναλτι. Ως εκ τούτου, τα περιθώρια για τον Παναιτωλικό είναι μηδαμινά.

Το σύνολο του Πετράκη θα πρέπει να παρουσιαστεί στιβαρό και σοβαρό στο γήπεδο και να επικρατήσει, ώστε να εξασφαλίσει την παρουσία του στην League Phase του Κυπέλλου.

Ο αγώνας θα διεξαχθεί στην ιστορική έδρα της Νίκης, το «Παντελής Μαγούλας». Μετά τις τελευταίες εργασίες η χωρητικότητά του είναι μειωμένη, καθότι η εξέδρα των οργανωμένων έχει κατεδαφιστεί. Ωστόσο, διατηρεί το χαρακτήρα της «καυτής» έδρας, λόγω της κοντινής απόστασης των κερκίδων με τον αγωνιστικό χώρο και της γενικότερης εικόνας του.

Η ομάδα της Νέας Ιωνίας παρότι αγωνίζεται στην Super League 2 είναι υπολογίσιμος αντίπαλος. Και αυτό γιατί ο στόχος της για την σεζόν που ξεκινά είναι ο πρωταθλητισμός.

Σε αυτό το πνεύμα άλλωστε κινήθηκε και η μεταγραφική της ενίσχυση. Απέκτησε τον Αντώνη Στεργιάκη που αγωνιζόταν στον Παναιτωλικό αλλά και άλλους «σουπερλιγκάτους», όπως τους Λουκίνα, Μπαριέντος.

Αξιοσημείωτες παρουσίες στο ρόστερ της οι Νταμιάν Σίλβα, Πέτρος Γιακουμάκης, Αλέξανδρος Λώλης, Χουάν Αρίας και Χένρι Οφιά.

Προπονητής της ο Κώστας Γεωργιάδης, ο οποίος κοουτσάρισε τον Βόλο ΝΠΣ στα τελειώματα της περσινής Super League.

Οι μεταγραφές που πραγματοποίησε η Νίκη Βόλου την θερινή περίοδο:

Σε καμία των περιπτώσεων δεν μπορεί να θεωρηθεί αμελητέα ως αντίπαλος και είναι ασφαλώς «γρίφος» η εικόνα που θα παρουσιάσουν οι δύο ομάδες, στο πρώτο επίσημο ματς της σεζόν.

Με την ώθηση της έδρας τους οι Βολιώτες θα προσπαθήσουν να ψάξουν τις πιθανότητές τους, με τον Παναιτωλικό στον αντίποδα να θέλει την πρόκριση και την αποφυγή δυσάρεστων «εκπλήξεων» με το ξεκίνημα της χρονιάς…

3 Comments

3 Comments

  1. Ο/Η Δημήτρης Παναιτώλιο λέει:

    Εάν φοβάσαι την νίκη Βόλου δεν πας πουθενά
    Με σωστη προσέγγιση άσσος από ημίχρονο,
    0-3τελικο

  2. Ο/Η Gialloblue λέει:

    Εχω πάει 5 φορες σε αυτό το γήπεδο παντα είχαμε καλύτερη ομάδα αλλά ω του θαύματος στο τελος χάναμε. Φυσικά και δεν εχουν καμία σχέση οι 2 ομάδες σε όλα τα επίπεδα (αγωνιστικά-οργανωτικά κλπ ) αλλά θέλει προσοχή και επαγρύπνηση όπως ξαναείπα , το νου σας ρεμάλια, το μαχαίρι στα δόντια.
    Παναιτωλικός στα εύκολα ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΑΡΑ στα δύσκολα.
    Υ.Γ. Στην φωτογραφία που βλέπω μου κάνει για συνθετικό χλοοτάπητα! Ισχύει?

  3. Ήταν συνθετικός μέχρι πρότινος. Με την επιστροφή της ομάδας στην φυσική της έδρα μπήκε ξανά φυσικός.

ΠΡΟΣΘΕΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ