fbpx
Connect with us

ΤΜΗΜΑΤΑ ΥΠΟΔΟΜΗΣ

«Τριάρα» στον Λεβαδειακό η Κ19

Τη νίκη με 3-1 επί του Λεβαδειακού πήρε η Κ19 του Παναιτωλικού στο παιχνίδι που διεξήχθη το μεσημέρι της Κυριακής στο Emileon.

Ακολουθήστε μας στο Google

Δείτε περισσότερα άρθρα μας στα αποτελέσματα αναζήτησης

Add TitormosNet.gr on Google ↗

Τα «καναρίνια» έκαναν εξαιρετικό ξεκίνημα και προηγήθηκαν στο 4′ με σουτ του Κυριαζή. Στο 16′ διπλασίασαν τα τέρματά τους με σκόρερ τον ίδιο παίκτη. Λίγο αργότερα, στο 21′ είχε δοκάρι ο Γιωτόπουλος, για να μειώσει ο Λεβαδειακός στο 33′. Ωστόσο στις καθυστερήσεις του ημιχρόνου ο Εσκετζής κέρδισε πέναλτι που μετουσίωσε σε γκολ για το 3-1.

Στην επανάληψη ο Παναιτωλικός -που σημειωτέον είχε αρκετές απουσίες- είχε σημαντικές ευκαιρίες με Αλμπάνη και Αδαμόπουλο. Στο 60′ ο Παπαζώης απέκρουσε πέναλτι του Λεβαδειακού. Το τελικό σκορ έφερε τον Παναιτωλικό στους 28 βαθμούς.

Παναιτωλικός (Θεοδοσίου): Παπαζώης, Παυλίδης, Μάνος, Αδαμόπουλος, Καψής (68′ Δρακόπουλος), Εσκετζής, Μαύρος (83′ Πιστικός), Κεχαγιάς, Κυριαζής (89′ Σίσκος), Αλμπάνης (89′ Τσώρης), Γιωτόπουλος (83′ Γερνάς).

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

ΠΡΟΣΘΕΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΤΜΗΜΑΤΑ ΥΠΟΔΟΜΗΣ