fbpx
Connect with us

ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ

«Βάλλει» κατά Χριστοβασίλη ο Σωτηρόπουλος: «Όσα έκανε το Αγρίνιο τα έκανε μόνο του, χωρίς την ατελείωτη στήριξη που έχουν τα Γιάννενα»

Ανακοίνωση-απάντηση στα όσα δήλωσε ο Γιώργος Χριστοβασίλης εξέδωσε το μέλος του ΔΣ της ΠΑΕ Παναιτωλικός και αντιπρόεδρος του Επιμελητηρίου Αιτωλοακαρνανίας Γιώργος Σωτηρόπουλος.

Ειδικότερα, ψέγει σε υψηλούς τόνους τις δηλώσεις του μεγαλομέτοχου του ΠΑΣ Γιάννινα αναφορικά με την μεταβίβαση του Παναιτωλικού στην οικογένεια Καμίνσκι.

«Όσα έχει κάνει μέχρι σήμερα το Αγρίνιο τα έχει κάνει από μόνο του, χωρίς την ατελείωτη στήριξη που έχουν ευτυχήσει να έχουν τα Γιάννενα διαχρονικά», υπογραμμίζει χαρακτηριστικά.

Αναφέρει συγκεκριμένα:

«Με κατάπληξη διαβάσαμε στο Αγρίνιο την παρέμβαση του προέδρου του ΠΑΣ Γιάννενα, Γιώργου Χριστοβασίλη, σχετικά με την μεταβίβαση του Παναιτωλικού στην οικογένεια Καμίνσκι.

Η κατάπληξή μας δεν εδράζεται στα όσα ανέφερε για το ποδόσφαιρο, αφού εκεί φαίνεται να επικρατεί η πικρία του που τόσα χρόνια, όπως ο ίδιος τονίζει, δεν βρέθηκε ένας άνθρωπος να του κάνει προσφορά για την ιστορική ομάδα των Ιωαννίνων. Ίσως γιατί οι υποδομές και η οργάνωση που ο ίδιος είχε επιτύχει στην ομάδα του δεν ευνοούσαν κάτι τέτοιο.

Εκείνο, όμως, που μας ακούστηκε εξωφρενικό είναι το γεγονός ότι επιτέθηκε συνολικά στην πόλη του Αγρινίου, ως ένα μέρος που δεν ευνοεί επενδύσεις γιατί δεν έχει τουρισμό, δεν έχει αεροδρόμιο, δεν έχει τίποτε, σύμφωνα με τον κ. Χριστοβασίλη.

Ως ένας άνθρωπος που επιχειρεί στο Αγρίνιο και μετέχει, παράλληλα, ενεργά στα επιμελητηριακά θέματα της Αιτωλοακαρνανίας, οφείλω να πληροφορήσω τον κ. Χριστοβασίλη ότι το Αγρίνιο ένα πράγμα δεν είχε ποτέ, την στήριξη από τους πολιτικούς παράγοντες.

Δεν είχε ποτέ την προσοχή της οποίας έχει τύχει η δική του πόλη ώστε να καταφέρει να μετατραπεί από μια πόλη μεταπρατική, με ένα τεράστιο φοιτητικό πληθυσμό, εσχάτως ακόμη και σε κέντρο βιομηχανικής ανάπτυξης.

Αφού, λοιπόν, πληροφορήσω τον κ. Χριστοβασίλη ότι το Αγρίνιο έχει αεροδρόμιο όπως και πανεπιστήμιο αλλά και τα δύο αγνοούνται από τα υπουργεία της Αθήνας, να του πω πως όσα έχει κάνει μέχρι σήμερα το Αγρίνιο τα έχει κάνει από μόνο του, χωρίς την ατελείωτη στήριξη που έχουν ευτυχήσει να έχουν τα Γιάννενα διαχρονικά.

Σε ό, τι αφορά τον ρόλο του Αγρινίου στην οικονομία, στην εργασία και στα τεχνικά και επενδυτικά θέματα της ευρύτερης περιοχής καλό θα ήταν να ενημερωθεί καλύτερα, διότι θα εκπλαγεί από την δυναμική της πόλης όταν αυτή θα συνδεθεί σύντομα με τους μεγάλους οδικούς άξονες που θα την συνδέουν με την Λευκάδα, τα βορειοδυτικά παράλια της Αιτωλοακαρνανίας, την Ήπειρο και όταν το αποφασίσουν εκείνοι που πρέπει, το Καρπενήσι με την Λαμία.

Δεν είναι καλό αθλητικοί και οικονομικοί παράγοντες πόλεων που αλληλεπιδρούν μεταξύ τους τόσο συχνά όσο το Αγρίνιο με τα Γιάννενα να κάνουν τέτοιες απαξιωτικές δηλώσεις. Τα Γιάννενα και το Αγρίνιο κάνουν πολλές δουλειές μαζί και θα κάνουν περισσότερες στο μέλλον. Ας αφήσουμε, λοιπόν, επενδυτές του βεληνεκούς της οικογένειας Καμίνσκι να κρίνουν εκείνοι γιατί επένδυσαν στο Αγρίνιο κι όχι κάπου αλλού.

Γιώργος Σωτηρόπουλος

Αντιπρόεδρος Επιμελητηρίου Αιτωλοακαρνανίας»

6 Comments

6 Comments

 1. Ο/Η Αγρίνιο λέει:

  Καλό θα ήταν νά βγείτε δημόσια και νά πείτε όλη την αλήθεια και ποια είναι τα πλάνα για την επόμενη μέρα?γιατί δεν γίνονται μεταγραφές? γιατί καθυστερεί ή μεταβίβαση? γιατί ό Χριστοβασίλης αναφέρθηκε στην επένδυση Καμίνσκι και για ποιο λόγο τό έκανε τώρα? αυτά καί άλλες απαντήσεις χρειάζεται ό φίλαθλος κόσμος τού Παναιτωλικού.

 2. Ο/Η Kwstas λέει:

  ΜΠΡΑΒΟ. ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΣΤΡΑΒΩΣΤΕ ΣΤΟΜΑΤΑ. ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ ΕΙΣΑΙ. ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΚΛΑΜΠ ΑΠΟ ΤΟ ΜΑΓΑΖΑΚΙ ΤΩΝ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ. ΧΡΙΣΤΟΒΑΣΙΛΗ ΘΑ ΣΕ ΣΤΟΙΧΕΙΩΝΕΙ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ ΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΟΥ 10-11 ΚΑΙ Ο ΤΣΕΝΑΜΟ.

 3. Ο/Η Σωτήρης Λεβίδης λέει:

  Μπορεί να μην γουστάρουμε Γιάννενα Χριστοβασιλη κυλ άλλα η περιραιουσα ατμόσφαιρα έχει γενικά επιφυλάξεις για τον νέο επενδυτή.
  Ας μην επιζητούμε συνέχεια να μας χαϊδεύουν τ αυτιά μας και καλό είναι να έχουμε στο πίσω μέρος του μυαλού μας αυτές τις βλακειες που λένε οι άλλοι για να μην βρεθούμε προ εκπλήξεων. Και στο τέλος να τους πούμε εμείς βουλωστε το.

 4. Ο/Η Νικος λέει:

  Έχετε να απαντήσετε έπι του θέματος ;;; Όχι !! Τα αλλά όλα είναι λόγια να αγαπιόμαστε ..

 5. Ο/Η Giallo blue λέει:

  Ο mister Νίκος ως τι ομιλεί? Μάλλον είναι εκτός θέματος…

 6. Ο/Η aramis λέει:

  Άσε ρε Χριστοβασίλη. Η στάση σου στην φάση του φουρταδο είναι η απόλυτη ξεφτίλα και απαξίωση που θα χαρακτηρίζει εσένα, την ομάδα σου και τους Γιαννιώτες σαν εσένα.
  Τα δικά μας άστα να τα σκεφτόμαστε εμείς…

ΠΡΟΣΘΕΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ